Το Κέντρο

 • Το Κέντρο Λογοθεραπείας «Ενσυναίσθηση» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των ανθρώπων του. Βάλαμε μέσα πολλά συστατικά, όπως μία δόση μεράκι, δύο δόσεις προσφοράς και πολλές δόσεις αγάπης για τη δουλειά μας με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα.

  Άλλωστε, όταν η δουλειά σου είναι το αγαπημένο σου χόμπι, τότε είσαι ένας ευτυχισμένος και συνάμα ολοκληρωμένος άνθρωπος.

 • Το κέντρο όλων μας, η Ενσυναίσθηση.

  Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να στεκόμαστε, ηθικά, συναισθηματικά, πρακτικά, δίπλα στον άλλο, σε αυτή την περίπτωση στο παιδί, στον έφηβο ή ενήλικα. Να προσπαθούμε να το καταλάβουμε και να αξιολογούμε τι βιώνει, τι αισθάνεται. Είναι ένα χαρακτηριστικό που μας βοηθά να συνδεθούμε με τους ανθρώπους γύρω μας, συναισθηματικά, πρακτικά ηθικά!
 • Φιλική ατμόσφαιρα και ποιοτική φροντίδα.

  Η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του κέντρου μας αναλαμβάνει καθημερινά τη θεραπεία των παιδιών, στον πιο όμορφο και μοναδικό χώρο για λογοθεραπεία στην Βέροια!

 • Διάδραση με κάθε παιδί, έφηβο ή ενήλικα.

  Στο πρωτότυπο, εναλλακτικό αλλά και διαδραστικό κέντρο μας, τα παιδιά σας θα περάσουν αξέχαστα αφού η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει ως κύριο μέλημα την θεραπεία με διάφορες δραστηριότητες

μεγέθος γραμμάτων
υψηλή αντίθεση
Ξεκινήστε με μία Δωρεάν Αξιολόγηση

Ας γνωριστούμε καλύτερα με μία ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση λογοθεραπείας.

Περιλαμβάνει δύο συνεδρίες, μία με τον γονέα ή κηδεμόνα και μία ακόμα με τον θεραπευόμενο.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

X